Ontgrendel de kracht van AI:

Ook de procesindustrie kan veel baat hebben bij de toepassing van kunstmatige intelligentie. Fabrikanten boeken al indrukwekkende resultaten door verbeterde kwaliteit en opbrengst. Deze gaan vaak samen met kostenbesparingen en verbeterde efficientie.

Het HAI Cloud Platform vereenvoudigt de stap naar succesvolle A.I. toepassingen en zorgt ervoor dat dit stevig verankerd wordt in de dagelijkse operatie.

Wat heb je nodig om kunstmatige intelligentie succesvol te implementeren in de procesindustrie:

  • Gestructureerde data
  • Software voor Data Analyse en A.I. en de kennis om hiermee om te gaan
  • Een oplossing om de A.I.-tools in je dagelijkse operatie te integreren

HAI biedt ondersteuning in alle drie de gebieden. Benieuwd hoe we dit doen?

Lees meer over succesvolle AI projecten:

Gestructureerde Data

Het HAI Cloud Platform vormt de basis voor een succesvolle toepassing van A.I. Het HAI Cloud Platform is een systeem dat fabrieksgegevens, kwaliteitsmetingen, sensoren, labresultaten en andere relevante databronnen integreert.

De gestructureerde samenhang van de data stelt A.I.-algoritmen in staat om bruikbare inzichten te leveren, waardoor je productieprocessen slimmer en responsiever worden.

Data Science Expertise en Tools

Om inzichten uit data te halen heb je specialisten nodig op het gebied van data analyse en A.I.  Maar zij kunnen het niet alleen: kennis van het productieproces is cruciaal om tot goed resultaten te komen.

Bij HAI werken onze data science-experts daarom nauw samen met proces engineers en technologen om de data grondig te analyseren om tot nieuwe inzichten te komen en AI-modellen te ontwikkelen.

Voor dit doel gebruikt HAI een zorgvuldig samengestelde reeks data science-tools. Uiteindelijk resulteert dit in voorspellende analyses en aanbevelingen voor real-time procesaanpassingen.

A.I. als onderdeel van de dagelijkse operatie

Stel je voor dat de A.I. modellen eenvoudig onderdeel uitmaken van de operator logsheets en interactieve dashboards in productie.

Dat is namelijk een uniek aspect van het HAI Cloud Platform: de veelzijdige automatisch logboeken en dashboards die voor elke gebruiker op maat worden gegenereerd.

Deze logboeken integreren de A.I.-toepassingen eenvoudig in de dagelijkse operatie. Logboeken zijn de ideale plek om A.I. te integreren, omdat ze de centrale bron van informatie zijn voor operators en andere betrokkenen. Ze bevatten automatisch verzamelde data uit de besturing en andere bronnen, en combineren dat met handmatige gegevensinvoer voor inspecties en opmerkingen.

Stel je voor dat A.I. geïntegreerd is in de standaard operator logsheets en dashboards: een geweldige manier om de processturing en besluitvorming door operators te ondersteunen aan de bron: dit is immers de plek waar de bedrijfsresultaten in  belangrijke mate worden bepaald. Of het nu gaat om verbeterde kwaliteit of opbrengst, of om het omlaag brengen van kosten.

Een integrale aanpak

Met de veelzijdige logsheets en dashboards van het HAI Cloud Platform heb je dus een dynamisch hulpmiddel om automatisch verzamelde data en belangrijke prestatie-indicatoren (KPI’s) te visualiseren, samen met handmatige gegevensinvoer en zelfs A.I.-functies.

Met het HAI Cloud Platform gaat het niet alleen om A.I.; het gaat om een integrale krachtige aanpak om de dagelijkse operatie te ondersteunen op een slimme manier.

Dat is waar de toekomst om vraagt: simpelweg slimmer werken!