HAI breidt het team verder uit

Ben jij toe aan een volgende stap in je carriere?

HAI zoekt versterking van het team, en dit is een mooie kans om een nieuwe stap te maken.

Wil je jezelf verder ontwikkelen door jouw kennis in te zetten voor innovatieve digitaliseringsprojecten bij grote productiebedrijven als Aviko, PepsiCo, Kraft Heinz en Yakult?

Ben jij de ervaren man of vrouw die we zoeken om ons team te versterken?

Kom dan snel kennis maken!

Vacature HAI Implementatie Consultant

Als HAI Consultant ben je verantwoordelijk voor de implementatie van het HAI Digital Cloud Platform bij onze klanten. Voor deze bedrijven implementeer je een optimale informatiestructuur voor hun fabriek(en).

In nauwe samenwerking met de klant configureer je het HAI Cloud Platform en bespreek je de gewenste data-koppelingen met systemen voor de fabrieksbesturing, weegsystemen, (lab-)meetapparatuur, ERP-systemen, etc.

Read more

Vacature HAI Software Developer

Als HAI Software Developer ben je verantwoordelijk voor de data-koppelingen van het HAI Digital Cloud Platform bij onze klanten. Samen met de HAI Consultants implementeer je voor deze bedrijven een optimale informatiestructuur voor hun fabriek(en).

De data-koppelingen die je ontwikkelt zorgen voor het real-time uitlezen van data naar het HAI Cloud Platform. Dit betreft systemen voor de fabrieksbesturing, weegsystemen, (lab-)meetapparatuur, ERP-systemen, etc.

Read more