HAI Implementatie consultant Smart Digital Manufacturing

Wij zoeken een nieuwe collega:

HAI Implementatie consultant

Als HAI consultant ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de HAI smart4industries software bij onze klanten. Dit zijn veelal A-merk fabrikanten in de voedingsmiddelenindustrie. Je bent in staat om voor deze bedrijven een optimale informatiestructuur voor hun fabriek(en) te definiëren en deze zelfstandig te implementeren. In nauwe samenwerking met de klant configureer je de software en ontwikkel je interfaces met systemen voor de fabrieksbesturing, weegsystemen, meetapparatuur, ERP-systemen, etc. Zo bouw je samen met de klant naar een Digitale Fabriek en uiteindelijk zelfs naar een Smart Factory.

Herken je jezelf in het volgende profiel?

  • Minimaal 5-10 jaar relevante ervaring in de industrie (bij voorkeur in de voedingsmiddelenindustrie).
  • Affiniteit met fabrieksbesturing en bedrijfsinformatiesystemen.
  • Kennis en ervaring met programmering voor het realiseren van interfaces (bij voorkeur C#).
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken en projectverantwoordelijkheid te dragen. J bent je ervan bewust dat een ”9 tot 5“-mentaliteit niet toereikend is voor fabrieken die 24/7 operationeel zijn.
  • Je kunt goed analyseren en logisch denken, en je hebt een opleiding op minimaal HBO niveau.
  • Je vindt het leuk om internationaal te werken en communiceert op niveau in het Nederlands en Engels (zowel mondeling als schriftelijk).
  • Kennis van Statistische Proces Controle, World Class Manufacturing, Continuous Improvement, 6Sigma en Data Analyse is een pre.
  • Maar het belangrijkste is: je hebt er plezier in om al je kennis en ervaring in te zetten om succesvolle informatiesystemen te realiseren bij onze klanten.

Interesse? Neem contact op met Peter de Haer, email: pdh@hai.nl

 

Over HAI

HAI levert toonaangevende cloud software voor de informatievoorziening in fabrieken (www.hai.nl). Hiertoe koppelen we data uit allerlei fabriekssystemen die we in de software van HAI visualiseren. En ontwerpen we dashboards en invoerschermen voor in productie en in het lab. Zo ondersteunen wij onze klanten in de transitie naar Digital Smart Factories. Daarnaast levert HAI ook Data Analyse als een Service voor fabrieken en supply chains. Vooraanstaande producenten, zoals Pepsico, KraftHeinz en FrieslandCampina maken succesvol gebruik van de HAI smart4industries software.

De cultuur bij HAI kan het best omschreven worden als klantgericht en innovatief, met korte communicatielijnen en veel ruimte voor eigen inititatief en eigen verantwoordelijkheid. Kwaliteit staat bij HAI hoog in het vaandel.

HAI
Stationsweg 41 I
NL-3331 LR Zwijndrecht
Nederland
Tel.: 078-6135666
www.hai.nl

Laat je inspireren

Benieuwd naar nog meer praktijkvoorbeelden van slim gebruik van fabrieksdata, speciaal in de food industrie?

Laat je inspireren door successen van anderen op het gebied van OEE, kwaliteit, vrijgave, golden batch, CIP-reinigingen, operator ondersteuning, data analyse, in-line meten, fabrieksdashboards, … en nog veel meer.

Mis het niet en volg ons op: