HAI Implementatie consultant Smart Digital Manufacturing

Wij zoeken een nieuwe collega:

HAI Implementatie consultant

Als HAI consultant ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de HAI smart4industries software bij onze klanten. Dit zijn veelal A-merk fabrikanten in de voedingsmiddelenindustrie. Je bent in staat om voor deze bedrijven een optimale informatiestructuur voor hun fabriek(en) te definiëren en deze zelfstandig te implementeren. In nauwe samenwerking met de klant configureer je de software en ontwikkel je koppelingen met systemen voor de fabrieksbesturing, weegsystemen, meetapparatuur, ERP-systemen, etc. Zo bouw je samen met de klant naar een Digitale Fabriek en uiteindelijk zelfs naar een Slimme Fabriek.

Als consultant bij HAI heb je de kans om mooie projecten te realiseren bij toonaangevende fabrikanten. Je hebt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. En je hebt de kans om echt een verschil te maken: zowel met succesvolle projecten bij de klant als ook binnen het HAI-team.

hai vacature illustratie  scaled e

Herken je jezelf in het volgende profiel?

  • Relevante ervaring in de industrie (bij voorkeur in de voedingsmiddelenindustrie).
  • Affiniteit met fabrieksbesturing en bedrijfsinformatiesystemen.
  • Kennis en ervaring met programmering (bij voorkeur C#) is een pre (voor het realiseren van koppelingen met andere systemen)
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken en projectverantwoordelijkheid te dragen. Je bent je ervan bewust dat een ”9 tot 5“-mentaliteit niet toereikend is voor fabrieken die 24/7 operationeel zijn.
  • Je kunt goed analyseren en logisch denken, en je hebt een opleiding op minimaal HBO niveau.
  • Je vindt het leuk om internationaal te werken en communiceert op niveau in het Nederlands en Engels (zowel mondeling als schriftelijk).
  • Kennis van Statistische Proces Controle, World Class Manufacturing, Continuous Improvement, 6Sigma en Data Analyse is een pre.
  • Maar het belangrijkste is: je hebt er plezier in om al je kennis en ervaring in te zetten om succesvolle informatiesystemen te realiseren bij onze klanten.

Interesse? Neem contact op met Peter de Haer, email: pdh@hai.nl

 

Over HAI

HAI is een innovatief bedrijf dat cloud software ontwikkelt voor het verzamelen en visualiseren van fabrieksinformatie (www.hai.nl). Hiertoe koppelen we data uit allerlei systemen in de fabriek die we in de software van HAI visualiseren. En we ontwerpen dashboards en invoerschermen voor in productie en in het lab. Zo ondersteunen wij fabrieken in de transitie naar Digital Smart Factories. Daarnaast levert HAI ook Data Analyse als een Service voor fabrieken en supply chains. Vooraanstaande producenten, zoals PepsiCo, Kraft Heinz en Yakult maken succesvol gebruik van de HAI smart4industries software.

Het HAI-team is voortdurend actief met het ontwikkelen van nieuwe software en diensten om verder te kunnen groeien. Ook daarin word je nauw betrokken. Je werkt afwisselend vanuit huis, op kantoor bij HAI of op locatie bij de klant. Bij HAI zijn we ervan overtuigd dat het leven nooit saai mag worden. En dat je energie krijgt van nieuwe uitdagingen en tevreden klanten. We doen het samen, en we doen het met plezier!

HAI
Stationsweg 41 I
NL-3331 LR Zwijndrecht
Nederland
Tel.: 078-6135666
www.hai.nl

Laat je inspireren

Benieuwd naar praktijkvoorbeelden van slim gebruik van fabrieksdata, speciaal in de food industrie?

Laat je inspireren door successen van anderen op het gebied van OEE, kwaliteit, batch vrijgave, golden batch, CIP-reinigingen, operator dashboards, data analyse, in-line meten, kwaliteits dashboards, … en nog veel meer.

Mis het niet en volg ons op: