Implementatie consultants

Wij willen ons team versterken met nieuwe collega’s:

Implementatie consultants

Je bent verantwoordelijk voor de complete implementatie van onze HAI smart4industries software bij onze klanten. Dit betekent dat je in staat bent om voor deze bedrijven een optimale informatiestructuur voor hun fabriek(en) te definiëren en deze zelfstandig te implementeren. In nauwe samenwerking met de klant configureer je de software en ontwikkel je interfaces met systemen voor de fabrieksbesturing, weegsystemen, testapparatuur, ERP-systemen, etc. Zo bouw je samen met de klant naar een digitale fabriek en uiteindelijk zelfs naar een Smart Factory.

Implementatie consultants  laptop

Herken je jezelf in het volgende profiel?

  • Minimaal 10 jaar relevante ervaring in de industrie (bij voorkeur in chemie of food)
  • Bij voorkeur woonachtig in een straal van ca. 50 km van ons hoofdkantoor in Zwijndrecht.
  • Affiniteit met fabrieksbesturing en bedrijfsinformatiesystemen (bij voorkeur fabriek gerelateerd).
  • Kennis en ervaring met programmering (bij voorkeur C#) voor het realiseren van interfaces
  • Je vindt het leuk om internationaal te werken en communiceert op niveau in het Nederlands en Engels (zowel mondeling als schriftelijk). Communicatieve vaardigheid in Duits en Frans is een pre.
  • Opleiding bij voorkeur academisch, maar minimaal hbo-niveau.
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken, projectverantwoordelijkheid te dragen, en bent je ervan bewust dat een ”9 tot 5“-mentaliteit niet toereikend is voor fabrieken die 24/7 operationeel zijn.
  • Kennis van Statistische Proces Controle, World Class Manufacturing, Continuous Improvement, 6Sigma en Data Analyse is een pre.
  • Maar het belangrijkste is: je hebt er plezier in om al je kennis en ervaring in te zetten om succesvolle informatiesystemen te realiseren bij onze klanten.

Interesse? Neem contact op met Peter de Haer, email: pdh@hai.nl

 

Over HAI

HAI levert toonaangevende cloud software voor de informatievoorziening in fabrieken (www.hai.nl). Hiertoe wordt vanuit allerlei fabriekssystemen informatie verzameld en in de software van HAI gevisualiseerd. Zo ondersteunen wij onze klanten in de transitie naar Smart Factories en Industrie 4.0. Daarnaast levert HAI ook Data Analyse als een Service voor toepassing over de gehele keten. Vooraanstaande producenten maken succesvol gebruik van de HAI smart4industries software.

De cultuur bij HAI kan het best omschreven worden als klantgericht en innovatief, met korte communicatielijnen. Kwaliteit staat bij HAI hoog in het vaandel.

HAI
Stationsweg 41 I
NL-3331 LR Zwijndrecht
Nederland
Tel.: 078-6135666
www.hai.nl